TRENER S KONTINUITETOM

Mamići se predomislili - sljedeća će sezona biti 'najbolja'!

02.12.2014 u 09:34

Bionic
Reading

Dinamo je trenunto vodeća momčad MAXtv Prve lige, s velikim izgledima da na tom mjestu ostane i do kraja sezone. Posebice s obzirom na širok igrački kadar. Međutim, ono što se mnogima ćini 'najslabijom karikom' jest - trenerska pozicija. A što je plaćeno razočaravajućim nastupom u Europskoj ligi

Iako je početkom studenoga Dinamov trener Zoran Mamić izjavio ovo je najbolji Dinamo u zadnjih deset godina: 'I dalje stojim iza svojih riječi. Ne mislim da sam se zaletio s tom izjavom. U klubu sam zadnjih deset godina, bio sam igrač, sportski direktor, sada i trener. Ne mislim da je neka momčad bila snažnija od ove. Ali, svatko ima pravo na svoje mišljenje', a zna se da se njegova mišljenja ne razliku od razmišlanja izvršnog predsjednika Zdravka Mamića, Dinamov prvi čovjek sada je ipak malo promijenio priču.

'Zar nisam rekao da će ovaj Dinamo biti najbolji tek u natjecateljskoj sezoni 2015/16? Ništa se ne može stvoriti preko noći, treba vremena i strpljenja, koje, to u ovom času i priznajem, nismo imali proteklih godina. Nećemo stalno kretati ispočetka, ovoga puta svi nastavljamo na istom brodu', izjavio je Zdravko Mamić za Sportske novosti te potvrdio kako će Zoran ostati na trenerskoj poziciji.

Cijeli članak, u kojem Zdravko Mamić tvrdi i da neće biti ('bitnijih?!) promjena u igračkom kadru, pročitajte OVDJE