PUNE RUKE POSLA

Pokrenut postupak! Svi ovi Hajdukovci moraju se očitovati

26.11.2014 u 17:25

Bionic
Reading

Kako utakmica Dinamo - Hajduk nije odigrana zbog odbijanja nastupa gostujuće momčadi, prema izvještajima službenih osoba sukladno obvezi iz odredbi članaka 70. i 71. Disciplinskog pravilnika HNS-a disciplinski sudac MAXtv Prve lige Krešimir Vlajčević pokrenuo je postupak radi utvrđivanja disciplinske odgovornosti

Na dostavu očitovanja do ponedjeljka 1. prosinca do 12 sati pozvani su HNK Hajduk, službeni predstavnik kluba na utakmici Krešimir Mikulandra, trener momčadi Igor Tudor, 11 igrača koji su bili prijavljeni za početak utakmice te osobe koje su navedene u izvještaju o neodigranoj utakmici od strane delegata: predsjednik kluba Marin Brbić, član NO Ljubo Pavasović Visković i sportski direktor Goran Vučević.

Disciplinski sudac donio je odluku kojom je za opetovano neprimjereno komentiranje suđenja putem medija kaznio predsjednika NK Osijek Slobodana Tolja novčanom kaznom u iznosu od 2.000 kuna. NK Osijek zbog paljenja nekoliko baklji na tribini od strane domaćih navijača na utakmici 16. kola Osijek-Istra 1961 kažnjen je s 5. 000 kuna.

Disciplinski sudac donio je i odluku o suspenziji HNK Cibalia zbog neplaćanja članarine za natjecanje u Prvoj HNL pionira i kadeta.