METASTAZE

Kapetani Dinama poručili zašto ih je sramota svoga kluba

26.11.2014 u 11:14

Bionic
Reading

Eskalacija nezadovoljstva u hrvatskom nogometu dovela je do niza reakcija sa svih zainteresiranih strana, a posljednju su uputila i četvorica bivših Dinamovih kapetana kojima klub kojega su gradili danas ne dozvoljava niti - da se učlane... Priopćenje prenosimo u cijelosti

Poštovani, posljednji događaji su dokaz da su se obistinile naše crne slutnje i predviđanja da će situacija koju imamo u našem klubu 'metastazirati' na MAXtv Prvu ligu i HNS. Mi kao dinamovci se sramimo činjenice da većina anomalija u našem nogometu vuče korijenje iz našeg kluba Dinama.

Pedeset tisuća građana i navijača koji su potpisali našu peticiju kojom tražimo promjene u Dinamu jasno je dalo do znanja što misli o tome, a već tradicionalno prazne tribine maksimirskog stadiona su dokaz da naš klub već dugo ne poštuje pozitivne vrijednosti koje su se godinama vezale uz njegovo ime i ime našeg grada.

Pravi dinamovci oduvijek su se borili za poštenje i iz tog razloga se pridružujemo našim sportskim rivalima iz Splita kao i svim drugima koji na demokratski način našem nogometu nastoje vratiti dignitet i dostojanstvo.

S poštovanjem, Za naš Dinamo:
Dario Šimić, Igor Bišćan, Tomo Šokota, Silvio Marić