DINAMO-HAJDUK

Krenula prodaja ulaznica za derbi; mnogima zabranjen ulaz!

20.11.2014 u 11:26

Bionic
Reading

U subotu 22. studenoga zagrebački Dinamo na stadionu Maksimir dočekuje Splitski Hajduk (15:00, Arenasport 3), a sudeći prema najnovijim informacijama velik dio BBB-a neće moći na utakmicu

U četvrtak ujutro ulaznice su krenule u slobodnu prodaju, a tu vijest pod naslovom 'Modri uz podršku navijača protiv Hajduka; ulaznice i u online prodaji!'

Dodajmo kako su cijene ulaznica sljedeće: Tribina Sjever 50 kn; Tribina Istok 70 kn; Tribina Zapad dolje 100 kn.

Naime, kako doznajemo na stadion neće moći ući kontigent od oko 800 pripadnika BBB-a, koji su podsjećamo kao znam podrške kupili ulaznicu za sjevernu tribinu za nedavni ogled protiv Osijeka, dva tjedna nakon što nije bio uhićen napadač koji je iz vatrenog oružja prostrijelio dvojicu njihovih kolega.

Tu listu u klubu su hladno dodali ranijem popisu 'nepodobnih' na gradskom stadionu, a od jutros (četvrtak) isti su navijači saznali kako do daljnjeg nisu poželjni niti u dvobojima MAXtv Prve lige. Iako u Dinamu pozivaju sve navijače na utakmicu očito je velik broj onih koji neće moći prisustvovati na najvećem hrvatskom derbiju.

Ostaje vidjeti kako će se odvijati daljnja situacija tj. zasad nije jasno je li ova poprilično bizarna mjera jednokratnog ili trajnog karaktera.