DINAMO IMA RAČUNICU

Kramarićev otac otkrio koji klubovi nude milijune za njegova sina!

19.11.2014 u 10:48

Bionic
Reading

Napadač Rijeke i hrvatske nogometne reprezentacije, Andrej Kramarić - ima slatke brige. Naime, Kramarićev menadžer, odnosno tata Josip pohvalio se da ima konkretne ponude talijanskih klubova

Andrej Kramarić ove godine, a posebice jesenski dio sezone, igra u vrhunskoj formi. Trenutno je prvi strijelac MAXtv Prve lige, sa 21 pogotkom u 15 kola. Taj su njegov učinak uočili i brojni klubovi, koji bi potentnog napadača htjeli u svojoj momčadi, pa na adresu Kramarićevih stižu brojne ponude.

Po medjima se vrti cijena odštete od pet, šest milijuna eura, ali kako je poznati menadžer Danko Đikić rekao u razgovoru za tportal.hr, cijena za Kramarića bi se mogla 'popesti' i do deset milijuna eura. Kao realne opcije spominju se klubovi iz Italije, i to oni najveći Milan i Inter, što je potvrdio i Kramarićev menadžer, odnosno otac Josip.

'Sve što se pisalo je istina, postoji veliko zanimanje nekoliko talijanskih klubova. Vidjet ćemo što će se dogoditi. Andrej bi želio nastaviti karijeru u nekoj od velikih liga, a Serie A to sasvim sigurno jest', zaključio je Josip Kramarić.

Međutim, ćini se da se neće pitati samo Kramarića, jer udio u njegovom ugovoru ima i - zagrebački Dinamo. Naime, prema neslužbenim, ali pouzdanim informacijama, Dinamo bi s Rijekom trebao dijeliti odštetu po pola.