REAKCIJA NAKON UTAKMICE

Zdravko Mamić želi detektor laži: Ako nama ovo rade...

26.10.2014 u 19:17

Bionic
Reading

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić oglasio se nakon utakmice protiv Osijeka komentiravši posljednje događaje oko kluba kao i preksinoćnji oružani napad u Zagrebu prilikom kojeg su ranjene dvije osobe, a koji se dovodi u vezu sa sukobima unutar navijačke skupine BBB.

'Zaprepašten sam svime što se dogodilo. Prvo želim tim mladićima brzo ozdravljenje i izražavam žaljenje što se sve ovo dogodilo. Ovi događaji nemaju nikakve veze s Dinamom, niti sa mnom,' ističe stariji Mamić

Mamić je reagirao i na priopćenje 'jedne skupine' u kojem se navodi kako je izvršni predsjednik Dinama nalogodavac pokušaja ubojstva u Dubravi.

'To je nešto odvratno, ne mogu to drugačije objasniti. To s gnušanjem odbacujem. Spreman sam na detektor laži, jer više ne znam kako i na koji način se mogu od svih tih klevata obraniti,' kaže Mamić.

Nakon pucnjave skupina Bad Blue Boysa je noćas stigla i ispred njegovog doma.

'Znao sam da navijači dolaze. Moja supruga i ja nismo izlazili iz kuće. Nije bilo ugodno,' kazao je Mamić naglasivši kako ga jezik i govor mržnje i prijetnje brinu.

Prvi čovjek 'Modrih' istaknuo je kako je zabrinut i za cijelo društvo.

'Koristim ovu priliku da se obratim svim građanima Zagreba, cijele Hrvatske, navijačima Dinama. Moramo uključiti pamet. Dinamo je prevelika institucija, zapošljava 227 ljudi, predsjednik Barišić i ja smo 15 godina u kontinuitetu na čelu kluba, a za to vrijeme nikada nitko nije čekao plaću jedan dan duže. Nijedan dobavljač nije čekao naplatu računa jedan dan duže. Nikad država nije čekala naplatu poreza jedan dan duže. Ako mi takvi, ispravni, imamo ovakve probleme, ja ne znam kakva se budućnost piše našoj državi,' zaključio je Mamić.