SLUŽBENO PRIOPĆENJE

Reakcija Dinama na proglas BBB-a; sve je laž!

25.10.2014 u 20:38

Bionic
Reading

Nakon objave BBB-a, iz Dinama su također reagirali. Očekivano, negirali su svaku moguću povezanost sa spomenutim događajima

Nakon što je Zdravko Mamić praktički optužen da je naručio ubojstvo, a Dinamo da je kriminalna organizacija, iz matičnog su kluba izašli s priopćenjem vezanim uz spomenutu objavu BBB-a. U potpunosti je prenosimo:

'GNK Dinamo je odlučio reagirati na neistinite, šokantne i potpuno neosnovane optužbe na račun kluba i izvršnog predsjednika Zdravka Mamića u vezi pucnjave u Zagrebu.
GNK Dinamo kroz svoje djelovanje osuđuje bilo kakvu vrstu nasilje te smo naravno zgroženi činom koji se dogodio u Dubravi.

Na službenoj stranici Bad Blue Boysa objavljeno je priopćenje u kojem se nedvosmisleno optužuje izvršnog predsjednika Dinama za upletenost u pucnjavu koja se dogodila u noći s petka na subotu u zagrebačkoj Dubravi. U priopćenju se, također, Dinamo naziva "kriminalnom organizacijom" te je izneseno puno neistina.

Naravno, sve to nema apsolutno nikakve veze s istinom, šokirani smo količinom besmislica u spomenutom priopćenju i, treba li to uopće reći, negiramo bilo kakvu upletenost u obračun u Dubravi.
Također, GNK Dinamo će poduzeti pravne korake kako bi odgovorni za napisane neistine i nanesenu štetu najboljem hrvatskom klubu odgovarali.

GNK Dinamo osuđuje svaku vrstu nasilja te pozivamo sve nadležne institucije da reagiraju kako bi se ova situacija što prije riješila i nadamo se da će počinitelji odgovarati za svoja djela, a ozlijeđenim osobama želimo brz oporavak.'

356239 ,356218 ,356203,356133