PROBLEMI NA POLJUDU

Poruka iz Hajduka: Nema mobbinga ni ucjena igrača!

23.09.2014 u 12:07

Bionic
Reading

Predsjednica Nadzornog odbora Branka Ramljak prije par dana poručila je da će igrači koji ne žele potpisati novi ugovor završiti na tribinama, a povodom njezine prijeteće izjave oglasio se prvi čovjek kluba s Poljuda Marin Brbić

U Hajduku imaju problema oko pregovora s igračima kojima istječe ugovor, jer bi mogli u bliskoj budućnosti otići bez odštete. Predsjednica NO-a Hajduka po tom je pitanju bila jasna, a njezine teške riječi odjeknule su u hrvatskoj nogometnoj javnosti.

Bivši nogometaš, a danas komentator na RTL televiziji Joško Jeličić to je nazvao mobbingom, a trener Zadra Miroslav Blažević ucjenom. Situaciju je pokušao spasiti glavni čovjek kluba Marin Brbić.

'Nema mobbinga ni ucjena. Gospođa Ramljak se možda pregrubo izrazila', izjavio je Brbić za SN, a zatim dodao o mogućem prelasku neposlušnika u Hajduk II koji se natječe u 3. HNL.

'I to je dio Hajduka. Razgovaramo sa svima i nadamo se da ćemo to riješiti. Tko ne pristane, vidjet ćemo. Kažem da sa svima razgovaramo. Trener odlučuje o momčadi, a mi radimo sve u interesu kluba.'

Cijeli članak pročitajte OVDJE