POGLEDAJTE GOLOVE

S Ćirom na klupi Zadar totalno razbio nemoćni Slaven

14.09.2014 u 17:57

  • +2

MAXtv 1. HNL, 8. kolo, NK Zadar - NK Slaven Belupo

Izvor: Pixsell / Autor: Dino Stanin

Bionic
Reading

U prvoj nedjeljnoj utakmici osmog kola MAXtv Prve lige, Zadar je u Stanovima demolirao Slaven Belupo s 4:0 i tako povećao bodovni razmak u odnosu na posljednje Koprivničane

Miroslav Blažević stigao je u Zadar kao spasitelj, da probudi dalmatinskog prvoligaša koji je zaredao poraze. U svom debiju 'trener svih trenera' startao je fantastično. Domaćin je pregazio koprivničku momčad u derbiju začelja.

Prvi pogodak pao je u sedmoj minuti, ubacivanje s desne strane u kazneni prostor, povratna za Terkeša koji s pet metara gura loptu u mrežu.

U 22. minuti bilo je 2:0. Pušić je gurnuo za Pešića koji je s 13-14 metara iskosa pogodio suprotni donji kut nemoćnog Karduma.

Do poluvremena je pao još jedan gol. Kardum je neoprezno naletio na Pešića, sudac je pokazao na bijelu točku, a siguran izvođač u 36. minuti bio je Hrgović.


U nastavku su Koprivničani došli do daha, u prvih 15 minuta drugog dijela prijetili, ali je tada opet skočio s klupe Ćiro i njegovi 'sinovi' opet su postali opasni.

Kardum je skidao zicere i spriječavao katastrofu Slavena Belupa, no ni on nije mogao sve zaustaviti pa je u 83. minuti lopta opet završila iza njegovih leđa. Pušić je s nekoliko metara s lijeva bio nemilosrdan za konačnih 4:0.

Zasluženi pljesak dobro popunjenih tribina Stanova zadarskim igračima i novom treneru.

Slaven je ostao na 10. mjestu s četiri boda, dok se Zadar pobjedom priključio skupini klubova s osam bodova od šeste do devete pozicije.