LIJEVI BEK

Nakon Hajduka i Dinama, Portugalac sada u Rijeci!

01.09.2014 u 17:47

Bionic
Reading

Ruben Lima, 24-godinšnji portugalski nogometaš novi je igrač HNK Rijeke. Bivši igrač Benfice, Avesa, Vitorie Setubal, Beire-Mar, Hajduka i Dinama pristupio je Rijeci na jednogodišnju posudbu uz mogućnost otkupa njegovog ugovora

Ruben Lima nam dolazi na jednogodišnju posudbu. Hrvatska nogometna javnost ga poznaje kao svojevremeno ponajboljeg igrača Hajduka i kao dečka koji je počeo karijeru u velikanu portugalskog nogometa kao što je Benfica. Ruben nema problema s jezikom, na terenu se sporazumijeva na hrvatskom' – rekao je zamjenik sportskog direktora Ivan Mance.

Zadovoljstvo svojim dolaskom na Kvarner iskazao je i Ruben Lima istaknuvši da želi što prije opravdati povjerenje koje mu je ukazano.

'Htio bih se zahvaliti klubu na povjerenju i prilici da se dokažem. Ja ću dati sve od sebe da radim kako trener kaže i da zadovoljim kriterije struke. S utakmica na Kantridi pamtim atmosferu, način na koji grad i navijači doživljavaju klub i sretan sam što ću postati dio toga. Upoznat sam s kvalitetom momčadi i smatram da s pravom možemo razmišljati da držimo korak s Dinamom i da kvalitetno nastupamo u Europa ligi. Imamo jaku skupinu, ali i Rijeka je jaka i već je pokazala da se sa svima može nositi' – rekao je uz na predstavljanju Ruben Lima koji je za mlade reprezentacije Portugala skupio 40-ak nastupa.