SAMO NA MAXTV-U

Evo gdje možete gledati obračun Dinama i Rijeke u Superkupu!

10.07.2014 u 15:31

Bionic
Reading

U petak, 11. srpnja, na riječkoj Kantridi igra se prva službena utakmica u sezoni 2014/15. U finalu Superkupa sastaju se pobjednik kupa Rijeka i prvak države Dinamo, a utakmicu svi ljubitelji nogometa mogu gledati uživo na MAXtv-u u sklopu sportskog paketa (Arenasport 3, 20.30)

Kako i gdje gledati Superkup?

Dvoboj Rijeke i Dinama (11. srpnja u 20.30) možete gledati na Arenasport 3, a bit će dostupan i putem PPV i MAXtv To Go usluge te na match.tportal.hr.

Svakako valja podsjetiti kako je na prijedlog Dinamovih čelnika Rijeka prihvatila da se igra jedna utakmica (prijedlog Hajduka je bio da se igraju dvije utakmice, op. a.) te da se igra na Kantridi. Dakle, Dinamo će biti domaćin na Kantridi.

Dinamo u petak, 11. srpnja, utakmicom Superkupa protiv Rijeke na Kantridi otvara novu sezonu. Dan uoči utakmice na prvu konferenciju za medije u sezoni došli su trener Modrih Zoran Mamić i veznjak Domagoj Antolić. Sve izjave pročitajte na službenim web-stranicama kluba.

'Početak sezone, utakmica za trofej, a iako se mi nismo pripremali specijalno za tu utakmicu, već za sve što nas čeka, ne treba bježati od činjenice da želimo osvojiti trofej. Svaki trofej je vrijedan i dat ćemo sve od sebe što imamo u ovom trenutku kako bismo se s trofejem vratili u Maksimir', rekao je trener na početku pa nastavio o sastavu.

'Momčad će biti najjača moguća u ovom trenutku. Kažem, želimo osvojiti trofej i igrat će oni koji su u ovom trenutku najspremniji. Soudani? Ne, on neće konkurirati za ovu utakmicu', kaže trener pa objašnjava:

'On je u jako dobrom stanju. Igrao je cijelu utakmicu i dio produžetka u osmini finala Svjetskog prvenstva gdje je Alžir napravio najbolji rezultat u povijesti, tako da je odlično raspoložen. Isto tako je činjenica da nije imao ljetni odmor tako da mu to nedostaje, ali on je profesionalac, nas čekaju obaveze i nismo si mogli dozvoliti da tako bitan igrač dulje bude odsutan. Priključio se treninzima koji će biti prilagođeni njemu kako bismo ga što bolje pripremili za ono što nas čeka.'

Trener Dinama nekoliko je riječi kazao i o momčadi Rijeke:

'Sigurno da se radi o kvalitetnoj momčadi, imaju dobar fond igrača, a naravno da nam je poraz u Kupu motiv više. Isto tako bih volio da u Hrvatskoj ima više kvalitetnih ekipa kao što je Rijeka koji nas tjeraju da svaki dan budemo sve bolji.'

Nekoliko riječi o porazu u kup kazao je i Antolić koji se jako dobro sjeća tih utakmica...

'Ne bih rekao da se radi o osveti, ali jednostavno želimo svima pokazati tko je gazda u hrvatskom nogometu.'

Dodajmo još kako su iz HNS-a izvijestili da se Superkup igra po kup sustavu, a u slučaju neodlučenog rezultata, nakon isteka 90 minuta pobjednik će se dobiti izvođenjem jedanaesteraca.

A za sve koji u novoj sezoni žele uživati u još više sportskih sadržaja, tu su MAXtv Sportski paket Sportski plus paket