SUPERKUP NA KANTRIDI

Kapetan Rijeke uoči Dinama: Igra se za trofej, a samo se oni broje!

11.07.2014 u 10:59

Bionic
Reading

U petak 11. srpnja na riječkoj Kantridi igra se prva službena utakmica u sezoni 2014/15. U finalu Superkupa sastaju se pobjednik kupa Rijeka i prvak države Dinamo (Arenasport 3, 20.30)

Kako i gdje gledati Superkup?

Dvoboj Rijeke i Dinama (11. srpnja u 20.30) možete gledati na Arenasport 3, a bit će dostupan i putem PPV i MAXtv To Go usluge te na match.tportal.hr.

Zanimljivo je spomenuti da je na prijedlog Dinamovih čelnika Rijeka prihvatila to da se igra jedna utakmica (prijedlog Hajduka je bio da se igraju dvije utakmice, op.a.) te da se igra na Kantridi.

'Niti nama niti Rijeci ove sezone nije odgovaralo da igramo dvije utakmice jer bi predviđeni termini bili 5. i 11. srpnja, što bi remetilo pripreme. Naš prijedlog da se igra jedna utakmica ona je prihvatila i sporazumno smo se dogovorili da se susretnemo na Kantridi. Draže mi je da igramo jednu utakmicu u Rijeci, nego da smo morali prekidati pripreme i mijenjati cijeli program', rekao je uoči puta u Rijeku trener Dinama Zoran Mamić.

S druge strane, kapetan Rijeke Dario Knežević jedva čeka utakmicu i priželjkuje trofej koji Rijeka nikad nije osvojila.

'Igra se za trofej. Tu se ide i preko maksimalnih granica. To je trofej, a samo se oni broje. Netko bi morao biti lud da ide kalkulirati u takvom dvoboju', poručio je Knežević dodavši kako su na pripremama jako dobro radili te da priželjkuje pune tribine.

'Dobro se radilo, sad samo to treba pokazati na terenu. Početak sezone je uvijek primamljiv i nema razloga da Kantrida ne bude puna u petak.'

Dodajmo još kako su iz HNS-a izvijestili da se Superkup igra po kup sustavu, a u slučaju neodlučenog rezultata, nakon isteka 90 minuta pobjednik će se dobiti izvođenjem jedanaesteraca.

A za sve koji u novoj sezoni žele uživati u još više sportskih sadržaja, tu su MAXtv Sportski paket Sportski plus paket