BUDUĆI NOVINAR

Halilović potpisao 3-godišnji ugovor s Dinamom!

03.06.2014 u 15:12

Bionic
Reading

Zagrebački Dinamo je uoči početka sezone potpisao profesionalni ugovor s talentiranim veznim igračem Tiborom Halilovićem! Mladić koji je u Dinamo došao kada je krenuo u osnovnu školu i koji dres najdražeg kluba nosi više od 10 godina bio je oduševljen nakon potpisivanja.

Alen Halilović je iz prve momčadi Dinama otišao u veliku Barcelonu, a na njegovo mjesto dolazi još jedan igrač iz naše nogometne škole i još jedan Halilović – Tibor. Mladi veznjak već je godinama označavan kao igrač od kojeg se puno očekuje, a on je iz godine u godinu bio sve bolji da bi na koncu potpisao 3-godišnji ugovor s prvacima Hrvatske.

Kao igraču koji je u Dinamu od samog početka svoje karijere ovo je bio poseban dan: - Presretan sam. U Dinamo sam došao sa šest i pol godina, igrao sam za sve mlađe selekcije kluba i san mi je istrčati na Maksimir za prvu momčad. Ovo mi je velika pohvala za dosadašnji rad, ali i još veći poticaj da nastavim s radom – pričao je oduševljeni mladić. Tibor iza sebe ima odličnu sezonu u kojoj je zabio impresivnih 16 prvenstvenih golova i bio drugi strijelac momčadi, a na nedavno završenom jakom turniru u Njemačkoj proglašen je za najboljeg veznog igrača.

'Već dugo se raspituju mnogi klubovi, čuo sam za razne ponude, ali nisam uopće razmišljao o tome. Želim igrati u Dinamu i tu je bio početak i kraj svake moguće rasprave', jasan je bio domaći dečko iz Dubeca, dijela grada udaljenog nekoliko kilometara od Dubrave.

Inače, mladić uz nogometnu karijeru i – studira. Naime, nakon završene III. gimnazije upisao je novinarstvo te tako nastavio svoje obrazovanje:

'Zasad mi dobro ide. Naravno, nije lako uz treninge, utakmice i česta putovanja, ali uvijek si posložim stvari da sve stignem', zaključio je simpatični i sretni mladić.

Sigurni smo kako će Tibor u godinama koje dolaze potvrditi svoju kvalitetu i donijeti navijačima Dinama puno sreće i radosti.

OSOBNI KARTON

Ime i prezime: Tibor Halilović
Datum rođenja: 18.3.1995.
U Dinamu od: 2002.
Pozicija: Ofenzivni vezni