NAKON OSIJEKA

Evo što je svojim 'ljubimcima' poručio navijač Rijeke

19.04.2014 u 21:46

Bionic
Reading

Rijeka je poražena u Gradskom vrtu kod Osijeka, nakon što su obje ekipe pokazale blijedu igru. Zbog toga, 'čestitku' je svojim ljubimcima uputio jedan navijač kluba s Kantride

Napravio je to dogori, analitičar s portala Tribina.hr, koji je odmah nakon utakmice morao svojim inače ljubimcima poručiti što ih ide:

'Iako sam navijač Rijeke još uvijek mi je slabo od igre koju su pokazali večeras u Gradskom vrtu. Početak utakmice u nekom laganom ritmu s većim posjedom Rijeke i milijun dodavanja oko centra koji kidaju živce svakom navijaču. Osijek je iz prve šanse zabio za vodstvo iz prekida, kao i kod drugog pogotka također. Svaka čast Osječanima na pobijedi koja je zaslužena, ali ovo što je Rijeka pokazala je sramotno.

Sada će ponovo početi priče o puštanju i namještanju, ali ako i ima u tome nešto onda se to može izvesti i drukčije. Mislim da je ovo jednostavno bilo blamiranje nogometaša Rijeke kojima ne nedostaje novaca za preživljavanje mjeseca, dok s druge strane, to nije slučaj sa navijačima koji ih cijelu sezonu bodre i prate po cijeloj Hrvatskoj.


Očito je to hvala svim tim navijačima koji su i danas došli bodriti svoj klub po kišurini pa su im se nogometaši Rijeke odlučili odužiti na toj ljubavi, sa sjajnom prezentacijom od nula udaraca u prvom poluvremenu i par poluakcija u drugom. Te zvijezde su zaista poletjele previsoko vođene očitom bezbrižnošću oko posla kojeg obavljaju i za koji bivaju jako dobro plaćeni pa su si uzele pravo da biraju koje će utakmice igrati a koje ne.

E, draga gospodo, sram vas može biti tako odigrati utakmicu bez ikakvog motiva... Sad još samo moram pročitati u novinama kako se teško koncentrirati na dvoboj koji nema puno značaja za Rijeku i to će biti šlag na tortu uz prikazanu igru. Da ti nogometaši imaju obraza onda bi pokislim navijačima došli pod tribinu i platili im troškove puta koji nisu mali, ali nema šanse jer koga boli džon za navijače!'

Osijek je pobijedio drugoplasiranu Rijeku 2:0 golovima Josipa Barišića u 29., te Mateja Jonjića u 77. minuti.