PAKLENI DUET

Otkrivamo najveće riječke adute protiv Dinama

12.04.2014 u 12:20

Bionic
Reading

Ukoliko bi došli do pobjede protiv Dinama, riječki bi nogometaši doveli svoj klub na svega pet bodova zaostatka i tako učinili prvenstvo neizvjesnim. Ovo su možda i njihov najveći aduti

Otkrio ih je Misterno, analitičar s portala Tribina.hr i veliki navijač kluba s Kantride, koji se naravno nada da će Rijeka odnijeti pobjedu na Maksimiru:

'Jedan riječki lav zaslužuje pažnju. Naravno, riječ je o Marinu Leovcu. Rijeka je umjesto strašnog lava Leona Benka koji je zasluženo u Kini osigurao mirovinu, dobila novog lava. Halid mjesto Halida. Leovac umjesto Leona. Bertoša je dobar dečko koji je strašno napredovao od prijateljske utakmice sa slovenskim niželigašem Šampionom koju sam g

Dinamov dvojac na vrhu lige (indeks snage - Tribina.hr)

ledao ljetos, ali jednostavno će morati prepustiti lijevu stranu boljemu.

Leovca sam promatrao svega par utakmica, no mogu vam obznaniti da je riječ o pravom pojačanju. Ima nedugo da je postigao zgoditak u dresu Austrijanaca u nacionalnoj areni od milja zvanoj Ruglomir. Lijevi bek strahovito brzog startnog koraka. Poput osice napada igrača kojeg čuva te nakon iščačkane lopte kreće u brzi protunapad s jasnom vizijom prostora i poslužuje naprijed. Ispred njega je nitko drugi doli Anas Sharbini, a ako je raspoložen (kao što je bio protiv Hajduka), spašavaj se tko može.

Dinamo i Rijeka u idealnim sastavima (kliknite za uvećanje infografike)

Dinamo-Rijeka, MAXtv Prva liga

Osim na MAXtv-u (Arenasport) utakmice MAXtv Prve lige možete gledati i na pay per view online servisu Match.tportal.hr. Članovi communityja Tribina.hr imat će prilike prijenose utakmica pratiti u sklopu tog community portala.

Korisnici usluge MaxTV To Go (usluga web & mobile) također mogu utakmice gledati na svom mobilnom uređaju ako se u trenutku dok traje utakmica nalaze na putu. Više informacija potražite OVDJE.



Poveznica Sharbini – Leovac je nevjerojatno ubojita, a Bašić i Mikanović kojima je povjereno čuvanje lijeve strane u Jadranskom derbiju vjerojatno se i dalje pitaju što ih je snašlo.

Što se tiče početne postave riječke ekipe u Maksimiru koju će predstaviti Matjaž Kek mogu vam samo reći da su samo veća enigma egipatske piramide, smisao života, crne rupe u svemiru, leteći tanjuri i misli Zokija Milanovića.
Jedan fantastični i ingeniozni ogranak riječkih poklonika na svojim virtualnim stranicama pokrenuo je nagradnu igru pod imenom P.E.N.I.S. Pogađalica je potaknuta činjenicom da Kek nikada ne izvodi isti sastav. Pojašnjenje naslova igre bi izgledalo kao Proljetna Ekspertna Nogometna Igra Sastava. Dakle, radi se o tome koji će sastav istrčati u sljedećoj utakmici. Dijele se nagrade u vidu dresova Rijeke. Postotak pogođenog sastava je promilan.

Kek nema razloga mijenjati sastav koji je istrčao protiv Hajduka prošle nedjelje, ali Kinezi se ne slažu s time, jer kažu da jedino stalna mjena jest. Živi bili pa vidjeli.'