REPOVI NAKON ISTRE

Bijesni Igor Tudor najavio sudsku tužbu!

11.03.2014 u 12:34

  • +17

MAXtv Prva liga, 25. kolo: Istra - Hajduk

Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL

Bionic
Reading

Ni dva dana nakon dramatične utakmice između Istre i Hajduka ne stišava se bura: sportski direktor splitskog kluba Goran Vučević otvoreno je progovorio o sudačkom zakidanju i eksplicitno zaključio da se to 'radi namjerno'

'Već u Zagrebu počelo je po nama jako loše suđenje, koje je bilo na granici normalnoga. Doduše, bili smo puno bolji protivnik od Lokomotive u toj utakmici, u kojoj se radilo sve ne bi li uzela bodove, ali nije. To se ovdje dogodilo jer je ovaj jedanaesterac učinio prvenstvo gotovim', kazao je Vučević u emisiji RTL Liga. Na suđenje nakon spornog jedanaesterca u Puli uopće se nije želio osvrtati, iako i ovdje Splićani imaju bezbroj primjedbi - od nekoliko nepostojećih zaleđa do gotovo bizarnih navodnih prekršaja igrača Hajduka.
Nakon jednog takvog Antona Magice, trener Igor Tudor je isključen.

'Da, uvjereni smo da se to radi namjerno. Mislimo da je to vidljivo iz daleka. Nije to dobro za hrvatski nogomet, nije je slučajno da sudac iz Zagreba sudi Hajduku, a da nijedan sudac iz Splita nije sudio Dinamu', kazao je Vučević bez dlake na jeziku. Napomenuo je da je upravo sa zagrebačkim sucem Franom Jovićem Hajduk i u prošlosti imao vrlo neugodnih iskustava.
Trener Splićana Igor Tudor suđenje u Puli ni jednom riječju nije želio komentirati, no burno je reagirao na postupak delegata, koji je u službenom zapisniku naveo da je isključen zbog psovke 'Je... vas Bog, što radite!' Tudor tvrdi da se radi o čistoj laži i najavljuje sudsku tužbu!.

'Zbog neistinite optužbe i javnog rušenja mojeg ugleda ozbiljno razmišljam o podizanju privatne tužbe. Potpuno apsurdnim smatram navodni razlog mojeg isključenja, s obzirom na to da u 36 godina svojeg života nikada, ali baš nikada (!), a tako ni u nedjelju u Puli, nisam takvu psovku izrekao. Svi koji me poznaju mogu svjedočiti da to apsolutno nije dio mojeg vokabulara i svjetonazora', objavio je Tudor u svom priopćenju.

'Šokiran sam načinom i hrabrošću pojedinaca koji su u stanju ozbiljno ugroziti integritet pojedinca konstruiranjem takvih, za njih, očito laganih izmišljotina. Očekujem sada da se prijava preispita, te utvrdi prava istina, a dotična gospoda javno ispričaju', dodao je trener Splićana.