NARUŠENO ZDRAVLJE

Zdravko Mamić odlazi na dvije operacije!

21.10.2013 u 13:37

Bionic
Reading

Dinamo je u ponedjeljak javnosti pokazao novi hotel namijenjen igračima. No prije nego što će klub novinarima predstaviti novi projekt, izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić potužio se sedmoj sili

Na prigodnoj svečanosti Dinamo je u ponedjeljak javnosti pokazao novi hotel za igrače otvoren pod južnom tribinom maksimirskog stadiona. To je, rekli bi u klubu, kako se u Maksimiru radi ozbiljno.

No prije službenog predstavljanja pred novinare je došao izvršni predsjednik kluba Zdravko Mamić koji je dramatično najavio nove obaveze.

'Uživajmo u današnjem danu. Volio bih popričati o reprezentaciji i o Dinamu, i rekao bih ja vama svašta, ali danas nije dan za to. Evidentno je da je Dinamo u krizi i to najvećoj od 2004. Svjesni smo da je polusezona izgubljena, ali nećemo kompromitirati titulu prvaka iako smo kompromitirali sve ciljeve. I moje je zdravlje narušeno i uskoro idem na dvije operacije, ali o tome ćemo drugom prilikom', kazao je Mamić te rekao nešto o novom projektu.

'U tri godine smo uložili 85 milijuna kuna u uređenje stadiona. Još nam je želja da se natkriju tribine i onda bi ovo bio jedan od ljepših stadiona u Europi. Krov bi nam produžio postojanost stadiona barem 20 do 30 godina', završio je prvi čovjek maksimirskog kluba.