SPONZORIRA S MILIJUN EURA

Mamić opet pružio ruku spasa Hajduku

Bionic
Reading

Samo dan nakon ispadanja iz europskih natjecanja, Hajduk je ipak dobio izdašnu financijsku pomoć. Nisu 'bilima' to poslali ni 'ulagači' iz Amerike ni izvjesni australski biznismen, nego stari znanac Hajduka Tomislav Mamić

Prema pisanju Slobodne Dalamcije, splitski poduzetnik Tomislav Mamić i njegova tvrtka Tommy produžit će sponzorski ugovor s Hajdukom na dvije godine, svaku tešku po 500.000 eura čime će zaokružiti davanje na milijun eura i time pomoći 'bijelima' da mirnije zaplove u nemirnu jesen vraćanja kredita.

Na potrebu da se proda igrača u iznosu od tri milijuna eura, potvrda otprije najavljenog još jačeg ulaska Tommyja u Hajduk i prišivanja njegova loga na dres za pune dvije godine probudit će optimizam u redovima 'bijelih'.

Prezentacija ovog sponzorskog ugovora trebala bi se prirediti idućeg tjedna u Poljudu, a to nije sve, jer gradonačelnik Ivo Baldasar potvrđuje kontakte s Mamićem (Tomislavom op. a.) i glede pomoći prilikom vraćanja famoznih Hajdukovih kredita!?

Tommy predlaže da bi on otplatio kredit, a Hajduk bi njemu vratio kad – uzmogne. Zapne li štogod, za sve bi Grad jamčio dijelom dionica iz svoga portfelja. Dobra ideja, ali opterećena pravnim zavrzlamama, treba je kvalitetno sročiti u paragrafima.