MAXTV PRVA LIGA

Pogledajte kako je Osijek slomio Slaven

02.08.2013 u 22:09

  • +3

4. kolo MAXtv Prve lige, Osijek - Slaven Belupo

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Mrkonjić

Bionic
Reading

Prva utakmica četvrtog kola MAXtv Prve lige odigrana je u Gradskom vrtu gdje je pred 1500 gledatelja Osijek svladao Slaven Belupo 2:1

Lakše se diše u Gradskom Vrtu. Osijek je stigao do prve pobjede i to protiv uvijek za njega neugodnih Koprivničana. To su i prvi bodovi za domaćina u prvenstvu s kojima je pobjegao sa začelja na kojem se sada nalaze Hrvatski dragovoljac i Slaven Belupo koji imaju po bod.


U susret su bolje ušli gosti, Glavica je već u drugoj minuti promašio zicer, a Osijek je bez obzira na veliku želju igrača bio bezopasan. Nakon pola sata igre krenula su uzbuđenja.

Osijek - Slaven 1-0, Vitaić je pogodio s bijele točke


Koprivnički vratar Rodić je u 33. minuti srušio Barišića, a siguran s bijele točke je bio Vitaić. No gosti su sedam minuta kasnije na isti način stigli do izjednačenja. Branič Osijeka Škorić je nepotrebno napravio najstrožu kaznu, a precizan s 11 metara bio je Gregurina.

Osijek - Slaven 1-1, Gregurina je s 11 metara vratio Slavenu nadu, ali...

Pogledajte sažetak prvog i drugog poluvremena.


Nastavak je pripao domaćim nogometašima koji su u 59. minuti opet poveli. Pongračić je pogodio vratnicu, a odbijenu loptu je prisebni Šorša smjestio u mrežu. Nakon toga su 'farmaceuti' u potpunosti stali, a Osijek je mogao doći do uvjerljivijeg trijumfa, no sjajne prilike Barišića, Pongračića i Lulića ostale su neiskorištene. Gosti to nisu znali kazniti...

Osijek - Slaven 2:1, pobjednički pogodak Šorše