LUČKO JE BILO PRESLABO

Dinamo golom Šituma do nova tri boda

27.08.2011 u 19:51

Bionic
Reading

Dinamo je nastavio svoj pobjednički hod u MAXtv Prvoj ligi. U šestom kolu igrači trenera Jurčića odigrali su taman koliko treba da pobijede slabašni Lučko koji i nakon ovog kola ima samo jedan osvojen bod

U teškim uvjetima kada je Zagrebom harala velika vrućina, Dinamo je bez ikakvih teškoća pobijedio Lučko s mršavih 1:0.

Nakon što je osigurao Ligu prvaka, Dinamo se okrenuo prvenstvu gdje i dalje ne zna za poraz. I prije ogleda s Lučkim praktički su sva tri boda bila već unaprijed upisana. Dinamovi igrači su praktički odradili posao bez neke prevelike muke. Lučko ni u jednom segmentu igre nije mogao kontrirati 'modrima'.

Jurčić je prvi put u ovoj sezoni na teren poslao Lončarića, te povratnika Pokrivača. Od samog početka utakmice Dinamo je imao terensku prednost, redale su se prilike pred golmanom Kovačićem, da bi u 28. minuti Šitum krasnim golom na asistenciju Vide postigao jedini pogodak na utakmici.

Do kraja utakmice igrači obiju momčadi su se praktički šetali terenom, tako da je čak i sudac u 25. minuti utakmice prekinuo utakmicu da se igrači osvježe. Teško vrijeme i velika vrućina uzeli su danak, tako da nismo vidjeli ništa od igre.

Dinamo se lagano prošetao i uzeo nova tri boda, dok je treneru Lučkog ostala briga kako da podigne momčad.