ŽELE I PERAIĆA

Hajduk u protestnoj turneji HNS-om

01.08.2011 u 20:59

Bionic
Reading

Čelnici Hajduka ne mire se s činjenicom da im je još jednom presudio Igor Pristovnik, pa su posjetili povjerenika za natjecanje Prve HNL Josipa Breznog, a najavili su posjet i čelnim ljudima HNS-a Zorislavu Srebriću i Vlatku Markoviću

Član uprave Hajduka Pavle Cicarelli posjetio je povjerenika za natjecanje Prve HNL Josipa Breznog i osobno mu iznio razočaranje čelnika kluba tretmanom u našem nogometu.

'Želimo zaštititi dignitet Hajduka. Ne tražimo ništa drugo nego da budemo ravnopravni, a ne da nas se sustavno gazi samo zato što imamo toliko mnogo navijača koji vole svoj klub, čemu svjedoči i čak 80 tisuća gledatelja koje ćemo na poljudskim tribinama imati u samo 15-ak dana', kazao je Cicarelli.

'Razočarani smo onime što se događa u našem nogometu. Kako nam je uopće delegiran sudac koji nas je toliko puta teško oštetio!? Isto tako, čemu natjecanje u kojemu je sve već odlučeno, upitate se čak i treba li uopće sudjelovati u njemu. Kako možemo vjerovati u odnose koji kreiraju proizvod za 500 gledatelja?! A s druge strane, mi imamo samo pretplatnika čak 6.000! Što će ikome liga koja privlači 500 gledatelja po utakmici?'

Iz Hajduka su otkrili kako je Cicarelli zatražio i da ga primi Ivan Peraić, no povjerenik za suce danas nije imao vremena. Čelnici Hajduka najavili su da će sutra poslati dopis u HNS, u kojem će za idući tjedan tražiti sastanak s čelnim ljudima hrvatskog nogometa Vlatkom Markovićem i Zorislavom Srebrićem.