OPTIMIZAM U ULICI PJESNIKA

Pavlović: Nemamo izbora nego ići na - pobjedu

29.07.2011 u 11:41

Bionic
Reading

Nakon poraza u prvom kolu MAXtv Prve lige od Slaven Belupa, pred Zagrebom je imperativ pobjede u susretu s Karlovcem. Trener 'pjesnika' Luka Pavlović stoga i najavljuje trijumf u Kranjčevićevoj

Minimalni poraz od Slaven Belupa prošlog vikenda pomalo je razočarao stručni stožer i navijače Zagreba. Luka Pavlović ipak je ohrabren igrom u Koprivnici te vjeruje kako u petak navečer, protiv Karlovca, neće biti kiksa.

'Sama činjenica što smo u novo prvenstvo ušli s porazom, neovisno koliko je on nezaslužen, frustrirajuća je za igrače. Srećom, a u to su me uvjerili dani rada tijekom ovog tjedna, igrači su taj osjećaj vrlo brzo izbacili iz sebe i, dapače, kao da su ih zbivanja iz Koprivnice dodatno ispunila voljom i inatom. Stoga, iako očekujemo zatvorenu igru Karlovčana orijentiranu na protuakcije iz kojih posebno trebamo motriti na Štefančića i Novinića, mi nemamo drugog izbora nego ići na - pobjedu. A do nje možemo doći ponajprije odgovornom, strpljivom i čvrstom igrom', kazao je trener 'pjesnika' uoči gostovanja Karlovčana.

Zagrebov trener ima maksimalno povjerenje u svoju momčad, koja će u petak igrati bez prestrogo isključenog Pelaića. Stoga Pavlović kombinira ponajprije s Jurendićem kao mogućim nadomjeskom, spominje i iskusnog, a oporavljenog Celiščaka, ali će konačnu odluku donijeti neposredno uoči utakmice.