PRVA LIGA NA TPORTALU

Nova podstranica za novu eru hrvatskog nogometa

20.07.2011 u 16:52

Bionic
Reading

Tportal.hr svojim će posjetiteljima ponuditi ekskluzivni sadržaj MAXtv Prve lige, a to se ponajprije odnosi na sažetke i snimke cijelih utakmica. No to nije i jedini sadržaj koji ćete pronaći na stranicama posvećenim samo domaćem prvoligaškom nogometu

Od ove sezone elitno domaće nogometno natjecanje ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu pratit će na MAXtv-u, no ni posjetitelji tportala neće biti zakinuti za sadržaj. Štoviše, otvaranjem nove podstranice posvećene Prvoj ligi želimo vjernim čitateljima omogućiti što veći broj kvalitetnih informacija o domaćem nogometu, koristeći pritom sve multimedijske resurse koji su uredništvu na raspolaganju. A ti resursi u ovom slučaju nipošto nisu mali!

Osim uobičajenih tekstualnih izvještaja s utakmica i novinarskih konferencija, fotogalerija svih momčadi na pripremama i tijekom treninga i natjecanja, sadržaj će biti oplemenjen i videomaterijalom s prvenstvenih susreta te izravnim prijenosima pojedinih press konferencija nakon utakmica.

Naime, od prve utakmice, gostovanja Šibenika na Poljudu, tportal ima ekskluzivna prava na sažetke, koje ćemo objavljivati nedugo nakon završenih utakmica, te snimke svih susreta baš svakog odigranog kola.

Sažeci i snimke utakmica

Ljubitelje nogometa sigurno će razveseliti činjenica da će sažeci i snimke utakmica na tportalu biti izvrsne kvalitete, daleko bolje od videouradaka kakve najvećim dijelom nalazimo na YouTubeu i sličnim stranicama s videomaterijalima. Sve utakmice bit će popraćene i komentarom novinara, a sažeci će biti dugi tek nekoliko minuta, dakle vrlo pregledni i profesionalno pripremljeni.

Kako bi spomenuti videomaterijali bili što pregledniji i pristupačniji posjetiteljima, za koji dan će biti otvorena i stranica s rasporedom i rezultatima MAXtv Prve lige, na kojoj će biti pregledno objavljeni i svi sažeci i kompletne odigrane utakmice.

Jasno, cjelokupni sadržaj, baš kao što je to bio slučaj i do sada, bit će besplatan i otvoren za svakoga tko poželi pogledati dobar nogomet ili najvažnije trenutke i pogotke svog omiljenog kluba.

Bit će tu još niz drugih sadržaja, od statistika i ekskluzivnih intervjua, do izbora najboljih nogometaša Prve lige i nagradnih igara. I ovom prigodom pozivamo ljubitelje nogometa da nam se jave sa svojim prijedlozima i dojmovima. Komunikacija, koja će definitivno biti dvosmjerna, moguća je preko e-maila sport@t-com.hr i svakako je vrlo poželjna. Cilj je zadovoljiti ukuse navijača i svima koji vole nogomet osigurati sadržaj kojim će biti zadovoljni.

Sažetak prve utakmice novog prvenstva: Hajduk - Šibenik 2:1