Enduro Sljeme 2016

Održavanje rekreativne enduro biciklističke utrke

16.09.2016 u 15:46

Bionic
Reading

18. rujna 2016., Medvednica, Zagreb

Nakon otvaranja prve biciklističke staze namijenjene disciplini enduro u Zagrebu, odnosno u Parku prirode Medvednica, zadovoljstvo nam je pozvati vas na prvu enduro biciklističku utrku Enduro Sljeme 2016 koja će se održati u nedjelju 18. rujna, u organizaciji biciklističkog kluba Opušteno iz Zagreba. Utrka će pridonijeti promociji biciklističke discipline enduro, ali i biciklizma općenito. Veliko značenje za sport i turizam Grada Zagreba ima i činjenica da u utrci planiraju sudjelovati i strani natjecatelji, s obzirom da se radi o trenutno najpopularnijoj disciplini brdskog biciklizma.

Utrka je jednodnevna i rekreativnog karaktera te su prijava i natjecanje omogućeni svima. S obzirom na atraktivnost ovakvog tipa biciklizma, očekujemo velik broj domaćih i stranih natjecatelja, ali i gledatelja, zaljubljenika u sport i prirodu. Događaju će prisustvovati i predstavnici Grada Zagreba i Parka prirode Medvednica.

Lokacija održavanja je Medvednica, a start utrke je livada restorana Stara Lugarnica na Medvednici. Više na: http://bk-opusteno.hr/enduro-sljeme-2016/.

Na sljedećoj poveznici možete vidjeti kako izgleda vožnja po sljemenskoj enduro stazi:

Program natjecanja:

- od 8.30 do 9.30 prijave
- 10.00 start prvoga natjecatelja
- 14.00 predviđen ulazak natjecatelja u cilj
- 15.00 proglašenje i podjela nagrada