Nova rent a car

Nova rent a car Hrvatska savjetuje sve lovce na Pokemone – Nemojte voziti i loviti

21.07.2016 u 15:23

Bionic
Reading

Nova rent a car Hrvatska savjetuje sve lovce na Pokemone – Nemojte voziti i loviti

Početkom mjeseca, tvrtka Nintendo objavila jest, sada već svjetski popularnu, aplikaciju Pokemon GO koja omogućava igračima ( op.a. poznavateljima igre - trenerima) da pretražuju svoju okolinu u potrazi za virtualnim crtanim likovima koji se pojavljuju na njihovim smartphone uređajima preko kojih ih digitalno pokušavaju uloviti.

Isto tako, čini se da je Hrvatska, osim turistima, postala zanimljiva i Pokemonima jer su se u ogromnom broju proširili po hrvatskim gradovima i turističkim mjestima i izazvali veliki interes igrača.

Iako je aplikacija Pokemon GO najbolja dok se igra pješke izbjegavajući tako moguće opasnosti pri vožnji, ima i onih koji ih „žele skupiti sve“ne obazirući se na posljedice.

Stoga, ovom prilikom, molimo sve vozače i sve Pokemon trenere koji su vani na ulicama da ne sjedaju za upravljač dok love. Mala stvorenja uistinu su simpatična, ali nisu vrijedna eventualnih posljedica neoprezne vožnje. Svijest o ostalim sudionicima u prometu, bilo da se radi o pješacima ili vozačima, potrebna je u nastojanju da se vožnja, a i lov učine što sigurnijim.

Savjeti za sigurno igranje i sudjelovanje u prometu

•Toplo savjetujemo da uvijek budete na oprezu, posebice dok vozite ili se uključujete u promet.
•Također, nemojte igrati dok ste za volanom te pripazite na pješake, bicikliste, motoriste ili druge sudionike u prometu koji su možebitno toliko zadubljeni u igru da ne obraćaju pozornost na okolinu.
•Nastojte izbjeći lov na Pokemone u kontroliranim ili ograničenim područjima, privatnim kućama i zgradama kako ne biste potaknuli neželjene rekacije vlasnika.
•U prostorima gdje je zabranjeno fotografiranje ili snimanje videozapisa, molimo vas da ne koristite fukciju fotoaparata.

Nova rent a car, kao jedna od vodećih agencija za najam vozila u Hrvatskoj, s uredima na svim većim aerodromima i u gradovima, nebrojenim korisnicima aplikacije Pokemon Go, u slobodno vrijeme osigurava osigurava poseban popust za najam vozila preko web stranice www.novarentacar.hr.

Promotivni kod za iskoristiti ponudu je POKEMON. Posjetite jedan od njihovih ureda, možda vas i tu čeka rijetko iznenađenje.