Jaguar

Jaguar predstavio najnovije luksuzne modele na turneji The Art of Performance

04.07.2016 u 14:32

Bionic
Reading

Jaguar je predstavio najnovije modele na turneji The Art of Performance

Prestižni britanski proizvođač Jaguar poznat je po neprestanom pomicanju granica mogućeg te granica performansi svojih vozila. Upravo je Jaguar svoje izvrsne performanse pretvorio u umjetnost. Na turneji The Art of Performance Jaguar je u Opatiji predstavio najnovije modele velikom broju predstavnika medija. Najbolji način za predstavljanje vrhunskih automobila upravo je testna vožnja u kojoj su uživali mnogobrojni uzvanici testirajući cijelog dana najnovije modele – Jaguar XE, Jaguar XF, Jaguar F-PACE i JAGUAR F-TYPE COUPÉ.
'Željeli smo predstaviti najnovije modele Jaguara predstavnicima medija kako bi se uvjerili u vrhunske performanse, neprikosnovenu kvalitetu i jedinstven osjećaj koji Jaguar predstavlja kao brend. Sve modele Jaguara, a i Land Rovera, možete pogledati na našoj privremenoj lokaciji u Auto Benussiju, Ljubljanska avenija 1, Zagreb, jer smo ekskluzivni partner za Wallis Adria d.o.o.', izjavio je Danijel Benussi, direktor tvrtke Auto Benussi.


Zagreb je od 1. lipnja operativno središte iz kojeg multinacionalni tim za Jaguar Land Rover pokriva čak osam zemalja regije*. Tvrtka Wallis Adria d.o.o. u Zagrebu je tako postala značajan čimbenik u povećanju tržišnog udjela Jaguar Land Rovera. Tvrtka je dio mađarske grupacije Wallis, investicijskog holdinga s godišnjim prihodima koji prelaze 460 milijuna eura.
Cilj nam je da Jaguar Land Rover bude prisutan u najvećim gradovima i da ima etablirane partnere koji zadovoljavaju visoke standarde proizvođača. Plan je da zajedno s partnerima proširimo našu mrežu ispunjavajući imperativ kvalitete i standarda Jaguar Land Rovera te na tome intenzivno radimo', izjavio je Igor Iliev, direktor prodaje Wallis Adria d.o.o.