EUROPSKO TAEKWONDO KADETSKO PRVENSTVO

Mateja Horvat brončana na kadetskom prvenstvu Europe u taekwondo-u!

06.07.2015 u 16:13

Bionic
Reading

Mateja Horvat brončana na kadetskom prvenstvu Europe u taekwondo-u!

Dugogodišnji predani rad s djecom svih dobnih uzrasta ovog vikenda za Taekwondo klub „Čigra“ obilježen je velikim uspjehom njihove članice Mateje Horvat. Na 6. europskom kadetskom prvenstvu koje je održano od 3. do 6. srpnja u Strasbourgu Mateja je u kategoriji do 59 kg osvojila brončano odličje!

Unazad dvije godine to je druga medalja sa velikih svjetskih i europskih natjecanja za kadete koja je rezultat „Čigrine škole“. Na prethodnom svjetskom kadetskom prvenstvu, nekadašnja dugogodišnja članica TK Čigra osvojila je srebrnu medalju, prvu povijesnu medalju na kadetskim svjetskim prvenstvima za Hrvatsku.

Hrvatski taekwondo iz godine u godinu ide naprijed, pokazujući to svojim rezultatima na europskoj i svjetskoj razini. Mlađe generacije koje tek dolaze također pokazuju veliki talent i potencijal. Čigrina i Marijanova taekwondo škola unazad dvije godine donijele su Hrvatskom taekwondo-u sve kadetske medalje u ženskoj konkurenciji sa važnih kadetskih svjetskih i europskih kadetskih natjecanja.

Ova medalja sa europskog kadetskog prvenstva još je jedno veliko priznanje i motiv za daljnji predani rad i napredak. Uz Mateju medalje na ovom natjecanju još su osvojile Dora Runtić iz TK Marijan Split i Mateo Zorko iz TK Jastreb Zagreb, kojima ovim putem također čestitamo.