ZABAVA & NOGOMET

S Rijekom u srcu i Žujom u ruci navijači uživali s nogometašima

14.05.2015 u 12:02

Bionic
Reading

Zagrebačka pivovara u sklopu projekta Rijeka u srcu nagradila je mnogobrojne građane druženjem s igračima s Kantride Josipom Mišićem, Ivanom Vargićem, Vedranom Jugovićem, Matejom Mitrovićem, Anasom Sharbinijem i Markom Leškovićem. Uz voditelja i sportskog novinara Filipa Brkića, feštu u riječkom caffe baru Dominus obilježila je zabava, nogomet i omiljeno hrvatsko pivo Žuja

U srijedu je riječki caffe bar Dominus gotovo bio premali za sve građane i ljubitelje nogometa zahvaljujući dolasku igrača momčadi HNK Rijeka Josipa Mišića, Ivana Vargića, Vedrana Jugovića, Mateja Mitrovića, Anasa Sharbinija i Marka Leškovića. Ovo nezaboravno iskustvo omogućila je Zagrebačka pivovara u sklopu projekta Rijeka u srcu kako bi lokalnoj zajednici pružila najbolje od nogometa uz pravu feštu i nezbježno osvježenje – omiljenu Žuju.

Nogometnu večer otvorio je sportski novinar Filip Brkić koji je zagrijavao okupljene Riječane za druženje s nogometašima čiji je dolazak pratilo i uručenje uokvirenog i potpisanog dresa vlasniku lokala. Sredinom večeri došao je i trenutak kojeg su svi ljubitelji nogometa iščekivali te su se svi prisutni imali priliku upoznati i fotografirati sa svojim nogometnim idolima uz gledanje polufinalne utakmice Lige prvaka. Nije nedostajalo niti dobre zabave uz mnogobrojne nagrade i omiljeno hrvatsko pivo Žuju.

Zagrebačka pivovara, kao vodeća pivovara u Hrvatskoj, u središte svojeg poslovanja stavlja lokalnu zajednicu pružajući joj interesantan sadržaj u kojem mogu sudjelovati i zabaviti se kao što je i ovo druženje s riječkim nogometašima. Iz tog razloga pivovara provodi projekt Rijeka u srcu već četvrtu godinu zaredom i broji preko 400 aktivnosti godišnje na području grada Rijeke poput brojnih lokalnih sportskih i glazbenih događanja kao i praćenje neizostavnog Riječkog festivala.