'EKSPLOZIJA' U 2011.

'Čelična dama' nova zvijezda Strikeforcea?

27.11.2010 u 11:15

Bionic
Reading

Germaine de Randamie je poznato ime za one koji prate Muay Thai, a Nizozemka je najavila da će je u 2011. dobro upamtiti i oni koji obožavaju ultimate fight

Nizozemska 'gladijatorica' je u Muay Thaiju osvojila sve što se može, a njezin omjer je nevjerojatnih 45-0. Izazova je nestalo pa se odlučila okušati u 'slobodnoj borbi'.

'Mislim da je vrhunac boriti se u kavezu. Uvijek sam voljela izazove i uvijek se pokušavam gurati do krajnjih granica. MMA je novi izazov za mene i sviđa mi se', rekla je Germaine.

'Iron Lady', kako je zovu, u novom okruženju je startala porazom (Vanessa Porto) za što je 'okrivila' neiskustvo, ali već u drugom meču bilo je bolje i stigla je do pobjede (Nikohl Johnson). Nizozemka je priznala da marljivo trenira kako bi se u 2011. predstavila u sjajnom izdanju.

'Cilj mi je boriti se u najvećim organizacijama. To može biti Bellator ili Strikeforce. Svejedno mi je. Jednog dana želim se boriti s vrhunskim borcima i biti svjetska prvakinja.'

Za one koji ne znaju, naslov u Strikeforceu drži Cristiane Santos koja je u upisala tek jedan poraz (11 mečeva) i to također na početku karijere, a sada s njom više nitko ne želi u kavez.

Germaine je bila nenadmašna u Muay Thaiju