BRUTALNI UDARCI

Pogledajte krvavu šoru između hokejaša

03.11.2010 u 19:53

Bionic
Reading

U utorak su švedski ljubitelji hokeja mogli vidjeti jednu od najbrutalnijih tučnjava između dvaju igrača, a dogodila se na utakmici Skelleftea i Timre

Hokejaši Skelleftea su sa 4:1 isprašili svog gosta Timru, ali slavlje domaćih igrača zasjenila je šora između njihovog 17-godišnjeg Adama Larssona i 32-godišnjeg Daniela Corsa.

Bila je to makljaža koje bi se ne bi posramila ni jedna NHL utakmica na kojoj su tučnjave 'normalna stvar'. Šake su odsjedale na licima i pravo čudo je kako jedan od hokejaša nije završio u nokautu prije nego što su se suci sjetili prekinuti okršaj.

Lošije je prošao talentirani Šveđanin koji nije uzmaknuo, ali je završio s krvavim licem budući da je njegov suparnik za vrijeme borbe skinuo rukavice. I Kanađanin Corso, koji je prekaljen u takvim situacijama, primio je nekoliko strašnih udaraca i ostao na nogama.

Sve u svemu publici, nije bilo dosadno, a NHL momčadi koje su pokazale zanimanje za mladog Larssona sada znaju da ne dobivaju samo sjajnog hokejaša nego i pravog 'fajtera'.

Nitko nije uzmaknuo