EKSTRA POJAČANJE

Došao Udovičić, Mladost najavljuje trofeje

16.09.2010 u 15:11

Bionic
Reading

Najbolji igrač Europskog prvenstva u Zagrebu i kapetan srpske vaterpolske reprezentacije Vanja Udovičić potpisao je danas pristupnicu za Mladost

Ugovor je potpisan na godinu dana s mogućnošću produženja, a o financijskim uvjetima ugovora u Mladosti nisu htjeli govoriti.

'Ovo je za mene veliki izapov jer sam došao u najtrofejniji klub na svijetu. Gdjegod sam igrao, uvijek sam želio biti prvi, pa naravno da ću to nastaviti i u Mladosti,' kazao je 28-godišnji Udovičić koji je tijekom svoje uspješne karijere igrao u najvećim klubovima Partizanu, Jadranu iz Herceg Novog, te Possilipu i Pro Reccu.

Dovođenjem jednog od najboljih svjetskih varterpolista u svoje redove Mladost je najavila da će se ove sezone ravnopravno boriti za naslov prvaka u Jadranskoj i kasnije Hrvatskoj ligi sa dubrovačkim Jugom i riječkim Primorjem, a kako je Udovičić već prijavljen i za ovogodišnju Euroligu Mladost će biti jedan od favorita za osvajanje tog najtrofejnijeg klupskog natjecanja u vaterpolu.

Dopredsjednik Mladosti Boris Labar izrazio je zadovoljstvo uime Upravnog odbora što su u vrlo kratkom roku uspjeli dovesti najboljeg slobodnog igrača na svijetu.

'Uz naših pet rereprezentativaca i mlade igrače mislim da imamo kadar koji može osvojiti prvenstvo i kup Hrvatske, plasirati se na Final Four i tamo pobijediti Pro Recco, zadnji Vanjin klub,' kazao je Labar.