DOSTA IM JE MATINEJA

Srbi se žale na tretman u Zagrebu

06.09.2010 u 22:35

Bionic
Reading

Srpska vaterpolska reprezentacija će put do polufinala Eura u Zagrebu tražiti u dvoboju protiv nekadašnjih suigrača iz Crne Gore, a uoči tog dvoboja njihov izbornik Udovičić uputio je nekoliko verbalnih strelica prema hrvatskim organizatorima

Iako imaju najbolju gol razliku na turniru, vaterpoliste Srbije je poraz od Mađara koštao prvog mjesta u skupini i pred njima je težak put do finala. Ukoliko dobiju Crnu Goru, dolaze na megdan Hrvatskoj.

'Crnogorci su ostavili bolji dojam u skupinama, iako su dva puta kiksali, ali to nam je samo motiv više. Imamo vjeru u sebe, ali pod uvjetom da izliječimo dječje bolesti,' kaže najbolji igrač kod Srba Vanja Udovičić, a njegov prezimenjak na izborničkoj klupi Dejan se požalio na zdravstveno stanje u momčadi.

'Bolestan je vratar Soro i njegov nastup je upitan, slično je s centrom Nikićem, a problema imaju još dvojica ili trojica igrača. O njihovom stanju će ovisiti i naša snaga', rekao je uspješni srpski trener za beogradski Blic.

'Velika je razlika u uvjetima igre ako igrate ujutro ili predvečer, a mi smo skoro sve utakmice igrali prijepodne. To je stvarno apsurdno. Nije ovo srpanj pa da je ujutro 25 stupnjeva, temperatura pada i ispod 10. Sve je to pripremljeno, pamti pa vrati', prenosi Blic riječi ljutog izbornika koji se zahvalio svom kolegi Rudiću što mu je prepustio večernji termin treninga kako bi se aklimatizirali na večernje uvjete. S Crnom Gorom, naime, igraju u utorak u 20.40 sati.