BAČENA RUKAVICA

Frank Mir: U svemu sam bolji od Mirka!

05.09.2010 u 11:37

Bionic
Reading

Za 25. rujna u američkom Indianapolisu zakazana je borba između Amerikanca Franka Mira i najboljeg hrvatskog borca Mirka Filipovića. Dok Cro Cop u Zagrebu trenira punom parom, za to vrijeme Mir hvali sebe na sva usta i tvrdi – bolji sam od Mirka

Sve je bliže ogled između Mirka Filipovića i bivšeg dvostrukog prvaka UFC-a Franka Mira koji je zakazan 25. rujna u Indianapolisu. Pred najboljim hrvatskim borcem težak je zadatak, što zbog kvalitetnog protivnika, što zbog činjenice da je poziv za borbu dobio praktički u posljednji čas.

Mirkov sljedeći suparnik dao je intervju za službenu stranicu UFC-a u kojem je jasno naglasio kako sebe vidio kao favorita u ogledu protiv Cro Copa.

'Mislim da je Mirko isti borac kakvog sam ga gledao u PRIDE-u. Vjerojatno je dosta ljudi pogledalo njegove borbe i vidjelo da ako se odmaknete od njege ili stojite nasuprot da bi to moglo biti opasno, jer uvijek istom nogom pogađa u glavu. Brz je i okretan i vrlo je dobar u radu s nogama. No ni ja nisam loš. Dodajte tome i hrvanje na kome radim te džiju-džicu, tada vam je jasno da Cro Cop ima puno više briga nego ja. Onog trenutka kada se vrata kaveza zatvore, ja sam u prednosti. Ne vidim razloga zašto se ne bih osjećao komotno s Mirkom, jer mogu ga pobijediti na više načina nego on mene', kazao je Frank Mir.