ČEKA SE SLUŽBENA POTVRDA

Červar vodi Makedoniju na Euru 2012.

02.09.2010 u 11:24

Bionic
Reading

Lino Červar ljetos je objavio da napušta hrvatsku rukometnu reprezentaciju obrazlažući to činjenicom da se mora posvetiti Metalurgu kojeg vodi. No Lino očito ne može bez izborničkog sporta, jer makedonski mediji najavljuju da preuzima tamošnju reprezentaciju

Makedonski list MK sport tvrdi da će hrvatski stručnjak Lino Červar voditi Makedoniju u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2012. koje će se igrati u Srbiji. Isti list tvrdi, a prenosi to i Večernji list, da je to već gotova stvar te se samo još čeka službena potvrda.

Prošlog ljeta Červar je napustio mjesto izbornika hrvatske rukometne reprezentacije kako bi se mogao posvetiti vođenju Metalurga čiji je gazda Minče Jordanov ušao opet u upravni odbor tamošnjeg rukometnog saveza i upravo je Jordanov glavni zagovornik Červarovog preuzimanja Makedonije.

Da nešto ima u toj priči, potvrđuju i riječi samog Červara koji nije demantirao mogućnost preuzimanja Makedonaca. Tako će 'mago di Umago' ponovno sjesti na izborničku klupu, ali ovog puta ne hrvatsku već makedonsku. Iako je, opraštajući se od hrvatske reprezentacije, Lino Červar ostavio mogućnost da vodi Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu 2011, to se očito ipak neće dogoditi.