ČETVRTA SMJENA

Novi pobjednici na Sportskim igrama mladih

20.08.2010 u 16:07

Bionic
Reading

Nogomet, rukomet i košarka su sportovi koji su obilježili 4. smjenu Sportskih igara mladih na kojima je sudjelovalo 400 djece, a najbolji od njih stali su na postolje pobjednika

Zlatne u uličnoj košarci u kategoriji 1992. i mlađe bile su djevojke iz Osijeka (Mursa), dok iz njihove ekipe dolazi i najbolja igračica Ilona Matijević. U istoj kategoriji od mladića su bili najbolji Mušketiri iz Đakova, a najbolji igrač Roko Budić dolazi iz Sinja. Iz Virja dolaze zlatne pobjednice Jordanovi sinovi u kategoriji 1995. i mlađe, a iz njihove ekipe dolazi najbolja igračica Ema Šimunić. U konkurenciji mladića najbolja ekipa je Šanac iz Karlovca, dok najbolji igrač Toni Čičin Šain dolazi iz ekipe Dražen Petrović iz Šibenika.

U malom nogometu najbolji rezultat ostvarila je ekipa Promaja iz Šibenika. Najboljim igračem proglašen je Domagoj Perica iz pobjedničke ekipe, dok je s pet pogodaka najboljim strijelcem proglašen Frane Jelenić iz ekipe Veruda.

Idući tjedan Sportske igre mladih na Međunarodnim danima dočekat će natjecatelje iz susjednih zemalja Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore te Makedonije.