Ostali sportovi PARLEZ VOUS LE TOUR?

Supermeni na SuperMenu i supervodič za Tour

  • Autor: N. M.
  • 7.7.2010 13:16:41
  • 7.7.2010 12:26:45

Premda je najveća i najpoznatija biciklistička utrka na svijetu započela još u nedjelju, nije loše malo se podsjetiti na najvažnije činjenice vezane uz Tour de France. Naši supermeni iz SuperMena pripremili su izvrsni članak koji ne treba propustiti

Lance Armstrong je opet u sedlu, Dieter Senft ponovno će u kostimu vraga natjeravati (bodriti) bicikliste, a Champs-Élysées će po devedeset i neki put dočekati najizdržljivije bicikliste svijeta i upravo tamo će i ove godine biti okrunjen novi kralj na dva kotača. Jasno, nije sve baš tako jednostavno jer Tour de France je najpoznatija i najveća biciklistička utrka svijeta i o njemu bi se, neovisno govorimo li samo o povijesti utrke ili o biciklistima, momčadima, taktikama, moglo pričati i pisati danima.

Reuters

Kako biciklizam ipak nije jedna od najpopularnijih sportova u Lijepoj Našoj, unatoč tomu što je biciklista amatera na ulici svakim danom sve više, tako je i praćenje velike utrke u Hrvata pomalo jadno i bezlično. Hoće li se stvari pokrenuti nabolje ako jednom Robert Kišlerovski ipak od momčadi dobije zeleno svijetlo i krene u istinski napad na pobjedu (na Giru je bio fenomenalan), to ćemo tek vidjeti.

Do tada svakako preporučamo lagani, duhovit i istodobno vrlo profesionalan tekst naših novinarskih supermena sa SuperMena, koji su pripremili ponešto zanimljivosti o Touru. Ako imalo volite bicikle, pa makar i s pomoćnim kotačima, tad nikako nemojte propustiti Vodič za praćenje Tour de Francea. Uživajte!
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Anketa
Može li Hrvatska osvojiti jednak broj medalja i na sljedećim Igrama u Tokiju?

Lige

  • Liga prvaka
  • Europska liga
Pogledaj detaljnu statistiku