JEDVA SU PRIČALI

Mahut: Šteta je što netko mora izgubiti

24.06.2010 u 07:57

Bionic
Reading

Dvoboj pun rekorda igrali su na terenu broj 18 John Isnera i Nicolas Mahut. Igrali, ali ne i završili, jer je nakon deset sati igre pao mrak. Nakon dvoboja koji je prekinut u petom setu pri rezultatu 59:59, tenisači su jedva smogli snage za stati pred mikrofone

'Ovako nešto se nikada neće ponoviti. Nikada. On servira fantastično, ja serviram fantastično i to je jednostavno to. Želio bih vidjeti statistiku. Nismo se mogli dogovoriti nastavljamo li, pa su suci prekinuli dvoboj', rekao je Amerikanac Isner, koji je želio ostati na terenu. Djelovao je ipak nešto svježije.

Francuski tenisač Nicolas Mahut rekao da je oduševljen publikom, a samo njih 782 imalo je čast uživo pratiti pisanje povijesti. Vjerojatno se još netko ugurao na teren broj 18, a na terasama okolnih zgrada, pa čak i s krova press-centra All England Cluba stotine znatiželjnika gledale su meč.

'On je pravi prvak. Obojica smo se morali boriti kao nikad prije. Netko mora pobijediti, ali ćemo na to morati pričekati do sutra. Šteta je što će netko izgubiti... Ovo je nevjerojatno, publika je sjajna. Svi hoće vidjeti kraj, ali ne još. Igrali smo previše, ne znam ni sam koliko sati', rekao je Mahut.