FINAL FOUR - 20 SATI

Jug protiv Primorca za finale Eurolige

14.05.2010 u 16:29

Bionic
Reading

U Napulju su na rasporedu polufinalne utakmice vaterpolske Eurolige. U 18 sati igraju Pro Recco i Partizan, dok je za nas puno zanimljiviji dvoboj između Juga i Primorca u 20 sati

Jugaši su na svojem šestom final fouru u nizu i osmom otkada su se 2001. plasirali na turnirsku završnicu. Dubrovački sastav u vrućem Napulju lovit će svoju četvrtu krunu u trofejnoj povijesti (1980, 2001. i 2006), a prvi korak je polufinale protiv crnogorskog Primorca, koji je branitelj naslova.

'Najvažnije je da u posljednje vrijeme igramo dobro. To se potvrdilo i u utakmici finala Jadranske lige, bez obzira što smo izgubili. Za ovo nam ne treba dodatni motiv, jer je ovo završnica Eurolige. Između nas i Primorca nema nikakvih tajni. To je odlična momčad, sjajnih pojedinaca, ali oni su i odličan kolektiv. No vjerujem u pobjedu i prolaz u finale', najavio je trener Juga Elvis Fatović.

U Primorcu su svjesni da će na njih sada biti svi napaljeni, jer su oni aktualni prvaci.

'Došli smo ovdje obraniti titulu osvojenu lani, ali sada će biti puno teže, jer nas nitko neće podcijeniti kao što su to napravili prošle godine. Ako i ne uspijemo osvojiti naslov, to neće biti nikakav neuspjeh', izjavio je stručnjak na klupi Crnogoraca Ranko Perović.