POTPISALI KRISTAN I KROŠELJ

Veličanstveni dvojac ostaje na golu 'medvjeda'

05.05.2010 u 11:14

Bionic
Reading

Nakon odličnih obrana tijekom prošle sezone, prvi i drugi vratar Medveščaka – Robert Kristan i Gašper Krošelj i iduće će sezone bit oslonac zagrebačkih Medvjeda

Miljenici zagrebačke publike i neprikosnoveni heroji Ledene, Robert Kristan i Gašper Krošelj, i iduće će sezone biti oslonac zagrebačkim Medvjedima na golu Medveščaka. Dvojica reprezentacijskih vratara potpisom ugovora za sezonu 2010/11, na radost brojnih navijača, produžili su svoju vjernost zagrebačkom klubu. Prvi vratar zagrebačkog Medveščaka - Robert Kristan, odličnim obranama je zaslužio i nagradu navijačke skupine SEKTOR B za najboljeg igrača Medveščaka u sezoni 2009/10.

'Prošla sezona u Medveščaku za mene je najbolja sezona u karijeri. Navijači i publika od prvog su mi dana u Zagrebu dali osjećaj doma i neizmjerno sam im zahvalan na tome. Ulaskom u doigravanje prošle sezone pokazali smo da smo snažna momčad i vjerujem da ćemo ove godine biti još bolji i konkurentiniji. Veselim se skorom povratku među prijatelje u Zagreb, u Ledenu', izjavio je Kristan prilikom potpisivanja jednogodišnjeg ugovora.

Drugi golman Medveščaka Gašper Krošelj dobrim je obranama u doigravanju dobio odlične kritike kako struke, tako i navijača. U Medveščaku ostaje i iduće sezone.

'Veselim se još jednoj sezoni u Medveščaku. Ovim putem zahvaljujem navijačima i publici na prekrasnim trenucima u prošloj sezoni. Medveščak i grad Zagreb u mom su srcu.Nadam se svakako još boljem uspjehu i svojim obranama u sljedećoj sezoni', kratko je izjavio Krošelj i dodao uz osmijeh: 'Nadam se samo da nas publika neće zaboraviti do početka sezone'.

Podsjećamo, momčadi Medveščaka za iduću sezonu već su se pridružili Letang, Banham, Sertich, Guidarelly, Sandrock, Kinasewich, Hećimović i Joel Prpić. Klupske pripreme momčadi KHL Medveščak za sezonu 2010/11. počinju početkom kolovoza ove godine u Zagrebu.