IVANO OPET OZLIJEĐEN

Baliću zbog Bjelovara propada Katar?

27.04.2010 u 21:35

Bionic
Reading

Iako je od 17. do 21. svibnja Ivano Balić trebao igrati za katarski Al-Sadd te sebi, ali i klubu CO Zagrebu priskrbiti nešto novca, dvoboj u 26. kolu hrvatskog prvenstva protiv Bjelovara, po svemu sudeći, promijenio je planove

Danas je CO Zagreb odrađivao ligašku obvezu u Bjelovaru i rutinski stigao do pobjede 29:20. No, laku pobjedu kojom je Zagreb zadržao stopostotni učinak u domaćem prvenstvu pokvarila je nova ozljeda Ivana Balića.

'Nažalost, zbog neadekvatnih uvjeta, Ivano se u jednom trenutku poskliznuo, pao i opet ozlijedio leđa. Ne možemo ništa prejudicirati, u srijedu će morati na pregled kod naših liječnika, ali mislim da je njegov odlazak u Katar vrlo, vrlo upitan. Naravno, Ivano nije raspoložen nakon takvog peha', javio je iz busa kojim su se zagrebaši vraćali iz Bjelovara Vlado Šola, sportski direktor.

Inače, Ivano Balić je trebao zajedno s Kirom Lazarovom pojačati katarski Al-Sadd na Super Globeu, neslužbenom rukometnom klupskom svjetskom prvenstvu rukometaša koje se odigrava pod okriljem IHF-a u Katru od 17. do 21. svibnja 2010.