Ostali sportovi NAJAVA

Sajam sporta starta 15. travnja u Boćarskom domu

  • Autor: N.M.
  • 13.4.2010 15:47:53
  • 13.4.2010 14:12:29

Od 15. do 18. travnja u Zagrebu će se održati Sajam sporta i slobodnog vremena, sportske opreme i rekvizita, a dodatnu zanimljivost svemu daju konferencije i kongresi koji će sigurno biti dobro popunjeni te niz zabavnih i rekreativnih sadržaja za posjetitelje

Niz sadržaja i izlagača najavljen je na Sajmu sporta i slobodnog vremena, sportske opreme i rekvizita koji će u zagrebačkom Boćarskom domu biti održan od 15. do 18. travnja. Riječ je o svojevrsnoj manifestaciji sporta koju će pratiti kongres fitnesa i aerobika te četvrta međunarodna konvencija Pilates & BodyMind, a organizatori su pripremili i niz sportskih i zabavnih sadržaja, što će nesumnjivo privući brojnu publiku.

Tako je najavljen pilates s Mariom Valentićem, streetshow, hip hop & breakdance uz Megablast, učenje atraktivnog borilačkog sporta capoeire, freestyle show na biciklima BMX & MTB, streetball kup, škola mačevanja i badmintona te niz dodatnih iznenađenja.

Sajamski dio će predstaviti hrvatske i regionalne proizvođače i distributere opreme za sport, rekreaciju i slobodno vrijeme. Cilj organizatora je stvoriti jedinstveno mjesto na kojem će interes pronaći distributeri profesionalne opreme za fitnes, kućnih sprava i malih rekvizita, profesionalne sportske opreme (od bicikla, rola, skija, do teniske opreme, igrališta, terena…), zastupnici i proizvođači sportske odjeće i obuće, suplemenata u prehrani i sportske kozmetike. Na Sajmu će biti prezentirana cjelokupna SPA & wellness industrija te će biti izložena oprema i aparati za rehabilitaciju sportaša.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Anketa
Može li Hrvatska osvojiti jednak broj medalja i na sljedećim Igrama u Tokiju?

Lige

  • Liga prvaka
  • Europska liga
Pogledaj detaljnu statistiku