GENIJALCI IZ BOSNE

Suspenzija za olimpijce s majicama Karadžića i Šešelja

19.03.2010 u 21:13

Bionic
Reading

BiH olimpijci ne vide ništa loše da se slikaju u majicama s likom Šešelja i Karadžića i te fotke objave na facebooku. Njima očito ništa ne znače optužbe za ratne zločine

Članovi Izvršnog odbora Olimpijskog odbora BiH (OOBIH) suspendirali su u petak na 90 dana dvojicu skijaša iz te zemlje koji su se fotografirali s majicama na kojima su likovi optuženika za ratne zločine u Haagu Radovana Karadžića i Vojislava Šešelja i te fotografije objavili na facebooku.

Olimpijski odbor suspendirao je Mladena Plakalovića, koji je za BiH nastupao na nedavno završenim Olimpijskim igrama u Vacouveru, te Nemanju Košarca koji je ranije nastupao za BiH vrstu, priopćeno je nakon sjednice koja je održana u petak.

Kako su objavili mediji u BiH izvršni odbor Olimpijskog odbora jednoglasno je donio odluku o suspenziji Plakalovića i Košarca a slučaj je proslijeđen Sudu časti OOBiH. Plakalović i Košarac nedavno su medijima izjavili kako ne vide ništa sporno što su se fotografirali u majicama s likovima optuženika za ratne zločine.