MEDVJEDI U NALETU

Doug Bradley: Ovakvih navijača nema nigdje!

15.03.2010 u 18:45

Bionic
Reading

Nedjeljna pobjeda u Salzburgu dala je novu dozu optimizma 'medvjedima' i nadu da se 0:2 u susretima može dostići već u utorak u Zagrebu. No svi redom zahvaljuju se navijačima koji su i na gostovanju ponovno bili izvrsni

Medveščak je uzvratio Red Bullu na njegovom ledu i smanjio zaostatak na 1:2 u pobjedama. Uoči četvrte utakmice, koja je na rasporedu u utorak navečer, igrači, treneri i vodstvo kluba uzdaju se u dobru formu i kvalitetu, ali i navijače koji ne prestaju s iznenađenjima. U Salzburgu ih je ponovno bilo puno, a kako će u utorak 'gorjeti' Dom sportova, možemo samo zamisliti.

'Povratak Conrada Martina u momčad jako nam je pomogla. Dobili smo mogućnost više u rotaciji obrambenih igrača, vratili smo Marka Lovrenčića u napad i sve je izgledalo jako dobro. Obrana nije primila više od gola, a Lovrenčić je odmah upisao dvije asistencije', kazao je nakon utakmice Doug Bradley, sportski direktor 'medvjeda' i vrlo brzo krenuo s novim hvalospjevima navijačima:

'Oni su nevjerojatni. Po povratku iz Salzburga vidjeli smo toliko zagrebačkih automobila da ni sami nismo vjerovali da je to moguće. Dalek je to put za navijače, no oni nas prate i daju nam potporu bez koje bi bilo teško igrati. Svaka im čast.'

Kapetan momčadi Alan Letang također je oduševljen navijačima. Čak je pozvao navijače da 'oboje' dvoranu u plavo.

'Ne možete ni zamisliti kako je dobar osjećaj izaći na led i vidjeti da su svi oko tebe obučeni u boju tvog dresa. Doživio sam to u NHL-u i to je neopisivo dobar osjećaj', kazao je Letang, a ubrzo nakon toga reagirala je i uprava Medveščaka pozivajući navijače da zaista oboje Dom sportova u plavo.