HTJELI JE ŠOKIRATI PORNIĆEM

Blanka: Ovaj me udarac neće poremetiti

11.03.2010 u 15:31

Bionic
Reading

Najbolja hrvatska atletičarka Blanka Vlašić, prema pisanju velikog broja 'dobro opskrbljenih' hrvatskih medija, bila je 'glavna zvijezda' pornića. No vrlo brzo isti su izvori počeli povlačiti priču, jer su shvatili da je ipak riječ o djevojci koja tek sliči na Blanku

U razgovoru za Slobodnu Dalmaciju, Blanka Vlašić, koja očekuje nastup na svjetskom dvoranskom prvenstvu u Dohi odgovorila je na jučerašnje lažne navode.

'A eto! Bizarnost. Meni je ispod časti komentirati to. Kako bih rekla? Ulaziti u diskusije oko toga je presmiješno. Znam samo da ću se u svakom svom idućem koraku oko toga konzultirati sa svojim odvjetnikom.'

Novinar Slobodne Dalmacije pitao je Blanku ima li dojam da joj je netko namjerno želio napakostiti u ključnom trenutku, uoči Svjetskog prvenstva.

'Pomisliš stvarno da ti netko želi namjerno napakostiti. To je više šok. Nema veze s vezom, ali je šok kako se to uopće može dogoditi. Gledat ću svoja posla. Normalno da sam znala da je nemoguće da se takva snimka sa mnom može pojaviti. Kao javna osoba sam, međutim, svjesna da sam na meti i ja ću to sve izdržati. Nisam optimist da uvijek očekujem sve najbolje od ljudi. Žao mi je samo moje obitelji koja je to morala prolaziti. No bilo pa prošlo. Sada si neću dopustiti da razmišljam o tome. Nema govora da ću pustiti da me to poremeti', zaključila je Blanka i okrenula se skokovima. Jedinome što bi o njoj trebalo zanimati javnost.