PA TI TRUBI

Ruski turist šakom 'potegao' Tombu

14.01.2009 u 17:39

Bionic
Reading

Talijanska skijaška legenda Alberto Tomba izvukao je deblji kraj u sukobu s ruskim turistom u mjestu Pragelato, 60 kilometara sjeverno od Torina.

Jedan od najboljih slalomaša svih vremena Alberto Tomba potukao se je s ruskim državljaninom. Sukob se je dogodio na parkiralištu hotela, a bivši skijaš je završio s masnicom na licu, te s nekoliko ogrebotina. I njegov automobil zadobio je nekoliko udubina.

Sukob je započeo kada je vlasnik triju zlatnih olimpijskih medalja počeo trubiti ruskom turistu koji nije mogao pokrenuti svoj automobil što je izazvalo prometni kaos. Kako Tomba nije prestajao trubiti nervozni Rus je izašao iz automobila i počeo udarati po Tombinom vozilo. Kada se talijanski skijaš zbog toga pobunio dobio je šakom u glavu. Talijan se spasio tako što se zaključao u automobil.

'Bojao sam se da ću i gore proći,' kazao je Tomba za Quotidiano Nazionale.

Kada se situacija primirila Tomba se uputio liječniku koji je ustanovio kako nema težih ozljeda. Talijanski mediji nisu prenijeli i drugu stranu priče dodavši kako je Tomba najavio sudsku tužbu protiv Rusa.