NOVI PAR

Karlović i Čilić će sada tjesnije surađivati

06.03.2010 u 18:16

Bionic
Reading

Ivo Karlović i Marin Čilić su hrvatski teniski brod odveli u mirnu luku i nakon osigurane pobjede protiv Ekvadora kormilo predaju debitantima Antoniju Veiću i Ivanu Dodigu

Izbornik Prpić je čestitao svojim udarnim igračima na drugom četvrtfinalu Svjetske skupine zaredom i, kao i svi oko njega, već polako najavljivao Srbiju u drugom kolu. Amerikanci u Beogradu 'još dišu', ali čitava hrvatska teniska garnitura ne daje im previše šanse u nedjelju.

Tamo caruje Đoković, ali jak je adut i polovica prvog para svijeta Nenad Zimonjić. Upravo bi se subota mogla pokazati ključnom i toga je svjestan i Marin Čilić. Nakon rutinske analize meča, Marin je otkrio jedan novi detalj:

'Tijekom ove godine ću više pokušati igrati parove. Ako bude prilike s Karlom, to bi bilo idealno. Ne samo zbog Davis Cupa, nego i zato što će mi to pomoći u singlu.'

Posljednji put su igrali u Queensu prije dvije godine, a prije Varaždina nisu igrali zajedno u Davis Cupu. To bi se uskoro moglo promijeniti, ali nisu naznačili gdje bi mogli prvi put prijaviti nastup.