DANAS PO SENZACIJU (19.15)

Sada je pritisak na leđima 'medvjeda'

04.03.2010 u 11:22

Bionic
Reading

Ledena dvorana odavno je rasprodana i samo šest tisuća sretnika (danas, 19.15) imat će priliku uživo gledati Medveščakov pokušaj da napravi senzaciju izbaci u play-offu Graz

Mnogi su 'medvjede' otpisali i prije početka serije na četiri dobivene utakmice protiv prve momčadi regularnog dijela Graza. Oni koji su ipak imali više optimizma zasigurno su ga izgubili nakon što je Medveščak u prve dvije utakmice poražen. No vjeru nisu izgubili sami hokejaši zagrebačke momčadi koji su s tri trijumfa u nizu stigli na korak do senzacije - prolaska u polufinale EBEL lige. Sada je meč lopta u rukama 'medvjeda'.

'Četvrtu je uvijek najteže dobiti. Nadam se boljem ulasku u utakmicu nego što je bilo u Grazu. Imamo veliku priliku s momčadi koju smo počeli graditi u travnju prošle godine od 'nule'. Možemo pobijediti, a veliku ulogu imat će i naši navijači. Oni su nas podržali u Grazu, dočekali nakon povratka iz Austrije, a i sada će nam biti od pomoći. Pred takvom publikom stvarno je posebno igrati', rekao je sportski direktor Medveščaka Doug Bradley.

U Grazu je panika. Nitko u Austriji nije mogao ni pomisliti da bi njihova najbolja momčad mogla opasno visiti protiv debitanta u natjecanju. Želja im je sedma utakmica, no i oni su svjesni kako je atmosfera u svlačionici uzdrmana.

'Sve je u glavama igrača. Oni su nervozni s obzirom na situaciju. No sada mi više nismo favoriti i pritisak je na Zagrebu što može biti jako dobro za našu igru. Idemo izboriti sedmu utakmicu u Grazu', najavio je trener Austrijanaca Bill Gilligan.