RUKOM NA RIJEČI

Brkljačić: Vrijeđana sam i omalovažavana

23.02.2010 u 15:44

Bionic
Reading

Ivana Brkljačić u nedjelju je fizički nasrnula na menadžera Blanke Vlašić, Haralda Edletzbergera. Bivša atletska reprezentativka napad čak ni ne demantira, a svoj je postupak opravdala napadima na sebe

Nakon što je po medijima krenula priča da je bivša juniorska svjetska prvakinja u bacanju kladiva Ivana Brkljačić izudarala Haralda Edletzbergera, menadžera Blanke Vlašić, 'optužena' Ivana Brkljačić obratila se medijima priopćenjem.

'Poštovani, u povodu napisa u većini medija u posljednje vrijeme, osjećam potrebu reći jedino da sam, od gospodina Edletzbergera vrijeđana i omalovažavana i kao žena i kao profesionalac, a naročito nakon što je smijenjen s mjesta menadžera Hanžekovićeva memorijala. Sve je kulminiralo nedavnim incidentom u Splitu, kada sam, potpuno neargumentirano, ponovno napadnuta od gospodina Haralda Edletzbergera. Sve ono što je sporno između mene osobno i gospodina Edletzbergera, nastojat ću riješiti na osobnoj razini, mimo medija. Stoga vas, cijenjeni novinari, molim za razumijevanje. Hvala i srdačan pozdrav', piše u priopćenju koje je potpisala Ivana Brkljačić.