MRŽNJA PREMA LESNARU

'Želim mu slomiti vrat, neka umre u kavezu'

23.02.2010 u 08:58

Bionic
Reading

Jedan od najboljih boraca u UFC-u, Frank Mir, s nestrpljenjem čeka povratak Brocka Lesnara u kavezu. Amerikanac u jednom razgovoru nije skrivao da mu je na pameti slomiti vrat suparniku koji je bio teško bolestan

Američki razbijači Frank Mir i Brock Lesnar dvaput su se borili u kavezu. Po pobjeda sa svake strane. Ako se Lesnar u potpunosti oporavi od infekcije u probavnom traktu, najvjerojatnije će se dogoditi još jedan njihov okršaj. U razgovoru za jednu radiostanicu Mir je pokazao samo mržnju prema 'kolegi iz oktagona'.

'Radije će reći ono što mi je na pameti, nego da sjedim pred računalom i tvrdim da je on velik borac kojeg respektiram', rekao je Mir te dodao:
'Želim se boriti s Lesnarom. Mrzim ga kao osobu. Želim mu slomiti vrat, da bude prva osoba koja će umrijeti u ringu od ozljeda. To je ono što prolazi kroz moje misli.'

Iskreni Mir nije ni u nastavku zvučao pomirljivo.

'On ne voli ni mene, to vam može jamčiti svatko iz moje obitelji. Za sve što se borim i predstavljam on prezire i ne voli. Zato ga jednostavno ne cijenim kao osobu', govorio je Mir.

Sigurno neće proći dugo da Lesnar odgovori. Takav verbalni folklor uobičajen je kod američkih boraca.