VATRENO NA LEDU

U utakmicama NHL-a makljaža do makljaže

03.02.2010 u 10:02

Bionic
Reading

U najjačoj hokejaškoj ligi svijeta bio je bogat program - čak devet utakmica - a nije moglo proći ni bez nekoliko šakačkih obračuna sudionika dvoboja

U Dallasu je domaćin slavio protiv Minnesote 4:2. Za pobjednike su zabijali Neal (11), Richards (33), Modano (40) i Benn (57), a za poražene Latendresse (40) i Brunette (57). Šest pogodaka i šest različitih strijelaca. No na ledu se istaknuli i Steve Ott (Dallas) i Cal Clutterbuck (Minnesota) - u prvoj i drugoj trećini gledatelji su vidjeli po jednu tučnjavu, a u obje su sudjelovala ta dva rivala.

Vatreno i napeto bilo je u Los Angelseu gdje je domaća družina pogocima Kopitara (37) i Smytha (52) svladala New York Rangerse za koje se u strijelce upisao Gaborik (57). Sredinom druge trećine šake su ukrstila i dva Brandona, Segal (Los Angeles) i Prust (New York).

Bez makljaže nije moglo ni u Torontu gdje su Kanađani upisali pobjedu 3:0 protiv New Jersey Devilsa (Kulemin 5, Kessel 23, Beauchemin 35). Veselje domaćim navijačima priuštili su jednominutnim boksačkim mečom Rosehill (Toronto) i Leblond (New Jersey).

Rezultati:

Nashville Predators - Phoenix Coyotes 0:1 (kazneni udarci)
Boston Bruins - Washington Capitals 1:4
Toronto Maple Leafs - New Jersey Devils 3:0
Atlanta Thrashers - Tampa Bay Lightning 1:2
Montreal Canadiens - Vancouver Canucks 3:2
Dallas Stars - Minnesota Wild 4:2
Colorado Avalanche - Columbus Blue Jackets 5:1
Los Angeles Kings - New York Rangers 2:1
San Jose Sharks - Detroit Red Wings 2:4

Pierre-Luc Letourneau-Leblond vs. Jay Rosehill

Brandon Prust vs. Brandon Segal

Cal Clutterbuck vs. Steve Ott - prva runda

Cal Clutterbuck vs. Steve Ott - druga runda